Natur- og Balancecoach v/Heine Jaaks

“There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man” (Winston S. Churchill)

Coaching

IMG_1999Coaching

• Når du vil videre
• Når du har brug for klarhed
• Når du vil finde DIN vej

Bliv bedre til at være den du er og til at gå efter det, der bygger dig op og giver energi.
Find ind til din kerne og det, du er god til.
Bliv afklaret på din fremtid og stil skarpt på det, der forhindrer dig i at nå dine mål.
Jeg stiller spørgsmålene, og du finder svarene, og sammen skaber vi et rum for refleksion.
Som coach hjælper jeg dig med at holde fokus på ”rejsen”, skridt for skridt.

IMG_2017I naturen kan vi finde ro og harmoni og få rum til refleksion, fordybelse og fokusering, og derfor inddrager jeg gerne naturen i min coaching.

De seneste år har der været forsket meget i, hvordan naturen – grønne omgivelser – får mennesker til at restituere. Der forskes i, hvordan vi kan bruge naturen, og hvordan vi kan skabe haver/parker, der bedst giver os mulighed for at restituere. Vi kender det alle – at ligge i græsset og kigge op på himlen og mærke roen indfinde sig eller sidde med ryggen op ad et træ og bare kigge ud over søen eller ind i et bål – det har en positiv indflydelse på os.DSCF0304
Det kan både forebygge pres og stress – og det kan afhjælpe pres og stress.
Naturen stiller ingen krav til os, og naturen kan nemt spejle ro, væren og naturlig udvikling, som vi alle har i os, men ikke altid kan komme i kontakt med pga. indre uro, tankemylder, bekymringer, spændinger i kroppen, angst mm.
Jeg anvender naturen til at træne nærvær i nuet, kontakt med sin essens/kerne, til at åbne sanserne og det at kunne føle glæde.

HESTEN SOM HJÆLPER:
Også hesten er for mig et nyttigt redskab, som jeg også gerne gør brug af såfremt det virker “rigtigt”.
Den fysiske kontakt imellem menneske og hest stimulerer kroppen til at frigive endorfiner, som giver følelsen af glæde, velvære og nærvær.IMG_2020

En gå-tur med hesten i naturen uanset årstid, giver næring til dit sanse og følelsesliv.
Natur og dyreliv opleves fra en ny vinkel og virker mere intenst, hvilket alt sammen er faktorer, der gør dig lettere om hjertet, når du igen får fast grund under fødderne
Det giver en følelse af at være ”lige her, som den man er, med det, der er”.
Når du tillader dig selv at give slip og lytte til dig selv, giver det dig øget mulighed for at tage de valg, der er rigtige for dig i samhørighed med dine omgivelser.
Hesten kan hjælpe dig med at finde den fulde opmærksomhed med krop, sanser og følelser, og sammen med hesten har du muligheden for at lære at lytte til dig selv- lære at lytte til livet i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*